Pulpe de curcan cu legume si ciuperci

de susu in Curcan, 31 Mai 2010 | 9539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva pulpe de curcan
  • ulei de masline
  • condimente
  • ciupercute
  • morcovi
  • ardei gras
  • cartofi
  • foi de dafin
  • usturoi
  • vin
  • boabe de piper
  • rosii
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu legume si ciuperci:

Se spala pulpele si se sterg. Daca curcanul este mai slab se unge cu putin ulei de masline si se da cu condimente: cimbru, boia, cine doreste si putin curry, vegeta, sare si piper. Se cresteaza putin pulpele si se introduc feliute de catei de usturoi. Se freaca bine pulpele cu condimente. Se aseaza in tava cu ciupercile, morcovul taiat felii subtiri, ardeiul bucati potrivite, frunzele de telina intregi, foile de dafin, condimente,cartofii taiati bucati, usturoiul taiat felii si cativa catei mai mari lasati cu tot cu coaja. Mie imi place cu mai mult usturoi sa-i dea gust.

Se taie rosiile felii si se aseaza peste pulpe. Se da in clocot apa cu vinul, cateva foi de dafin, boabe de piper si putine condimente( a se condimenta carnea si zeama dupa gust). Se toarna baitul peste carne si legume si cand s-a racit se baga la frigider. Se lasa pana a doua zi sau cel putin cateva ore. Cui nu-i place poate pune zeama doar peste carne si sa puna legumele in tava in momentul cand se da la cuptor. Se da la cuptorul incins pana scade bine.

Se serveste cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan si orez cu ciuperci